Единственият син на Десислава Радева от първия й  брак с

...
Единственият син на Десислава Радева от първия й  брак с
Коментари Харесай

Ген. Деси прибра единствения си син от Америка

Единственият наследник на Десислава Радева от първия й  брак с народен представител от Българска социалистическа партия Георги Свиленски-  Страхил към този момент не участва като треньор на женския волейболен отбор на университета  „ Маунт Мърси “ в   щата Айова в Америка.

Той бе подобен за малко, откакто приключи същия ВУЗ. Страхил приключи бакалавър „ Човешки запаси “, само че от самото начало на образованието си играеше в мъжкия волейболен тим и бе един от най-изявените спортисти на образователното заведение даже бе награден със „ Спортист на годината “. Като  асистент-треньор заплатата му възлизаше на 56 хиляди лв. годишно, само че от началото на тази година той към този момент не заема тази служба.

Проверка на „ Ретро “ с интернет портал за адресна регистрация в Съединени американски щати демонстрира, че Страхил не се води на адрес в Америка. В момента той обаче не добавя професионалната си биография дали мечтае да се осъществя или е решил да си почине като незает.

С майка си Десислава Страхил не е бил засичан обществено нито веднъжм все пак по време на образованието му двамата се срещаха през ваканциите му даже в България и даже пътешестваха дружно по концерт на рок групи из Европа. Първата дама върви няколко пъти до Съединени американски щати, като   последната й аудиенция бе през 2020 година. Тогава бе отишла  без мъжа си Румен Радев, с цел да участва на  дипломирането на сина си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР